Elkészítés: A tojások sárgáját 1 evőkanál vízzel és 5 evőkanál cukorral habosra keverjük. A fehérjéket 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A sárgájához adjuk a kakaóport, majd felváltva a sütőporos lisztet és a kemény habbá vert fehérjét.
Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és 30-35 percig sütjük. Majd hagyjuk kihűlni.
Közben megfőzzük a pudingot a tejben, ha kész, ezt is hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a pudinghoz adjuk.
A kókuszkrémhez szintén habosra keverjük a porcukrot a margarinnal, hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
A piskótát 3 felé vágjuk, majd az első lapot megkenjük a kókuszkrémmel. Rátesszük a második lapot, ezt pedig a vaníliás krémmel (ebből tegyünk félre egy kicsit a tetejére és az oldalára) kenjük meg, végül befedjük a harmadik lappal. Kívülről bevonjuk a félretett krémmel, és kókuszreszelékkel megszórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre