Mindmegette.hu
Top100 Bor
Mit ettem ma?
A fröccs tökéletes szomjoltó a nyári melegben. Ebben az italban az a legnagyszerűbb, hogy a bort és a szódavizet különböző arányokban keverhetjük, attól függően, hogy mennyire laza fröccsre vágyunk. A Mit ettem ma csapata fellapozta a fröccsszótárat és megmutatja, hogy mi a kisfröccs, a házmester és a Krúdy kedvence.
MME
A nyár a könnyed italok jegyében telik, a hűs fehérbor és a rosé mellett azonban a vörösboroknak is ott a helyük az asztalon és az életünkben.
Videó
Nincs kedved az egész estét a tűzhely mellett tölteni? Akkor próbáld ki ezt a villámgyors és pofonegyszerű, mégis tartalmas tésztaételt, ami ráadásul isteni finom! Csak egy baj van vele: nagyon gyorsan elfogy. Érdemes kipróbálni ezt a modenai spagettit.
Itt az ősz, indul a szőlőszezon! Hoztunk öt érdekességet a fürtös gyümölcsről, amit érdemes tudnod.
A magyar bornak nincsen párja, legyen szó egy nyáresti beszélgetésről vagy a közelgő őszi szüretről, vagy a számtalan borkóstolóról, így érdemes néhány dolgot tudnunk a poharunkba kerülő nedűről.
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez, vagy esetleg azon, hogy magát az ételt lehet-e és ha igen, akkor milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Június bora az olaszrizling. Jásdi Attila a csopaki Jásdi Pince képviseletében omlós sertésszüzet készített vajbabbal és gombával.
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez, vagy esetleg azon, hogy magát az ételt lehet-e és ha igen, akkor milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Május bora a hárslevelű volt. Árendás Eszter a Zsadányi Pincészet vezetője egy isteni töltött padlizsánt készített, amelynek raguját az egyik legismertebb magyar fehérborral ízesítette.
Recept
KOCSIS BÁLINT
Farkas Bernadett
CSEH JÁNOS