Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, rendre hozzáadjuk a többi hozzávalót, utoljára hagyva a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kivajazott és kilisztezett tepsiben sütjük.
Közben elkészítjük a krémet:a margarint, a porcukrot és a reszelt citromhéjat habosra keverjük, majd hozzáadjuk az áttört túrót.
A kihűlt lapra kenjük a krémet, majd elkészítjük a mázat:a hozzávalókat lassú tűzön főzzük, míg sűrű masszát kapunk, mikor egy kicsit kihűlt, óvatosan ráöntjük a süteményre és elsimítjuk.
Hagyjuk megdermedni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre