Elkészítés: A piskótatésztához a tojások fehérjét nagyon kemény habbá verjük. Ezután egyenként a tojások sárgáit, majd a pudingporokat, a cukrot, végül a sütőport is hozzákeverjük. Margarinnal kikent, lisztezett (26 cm-es) tortaformában 190 fokon 30-40 percig sütjük.
A túrókrémhez a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot a tojások sárgáival habosra keverjük, majd hozzáadjuk az áttört túrót. A zselatint forró tejjel leöntjük, és belekeverjük a túrókrémbe.
Ha kihűlt a piskóta, 3 részbe vágjuk. Az epret elosztjuk 3 felé, 2 részét félbevágjuk, a szebbik 1/3 részét hagyjuk a torta tetejére. A tortaformát elmossuk, zsemlemorzsával meghintjük, és az alsó piskótalapot belehelyezzük. Vékonyan megkenjük túrókrémmel, és 1 rész félbevágott eperrel megrakjuk. Ezt megkenjük túrókrémmel, rárakjuk a következő piskótalapot, ezt is megkenjük krémmel, jöhet az eper, újra a túrókrém, végül a harmadik piskóta. Erre jöhet a maradék (kevés) túró, végül az egészben hagyott eperrel díszítjük. Tortazselével leöntjük, és 2-3 órára (amíg a zselé megdermed) hűtőbe tesszük.