Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát szintén. A répákat és a zellert durva reszelőn lereszeljük. Egy nagyobb lábasban olajat hevítünk, üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Majd hozzáadjuk a fokhagymát, a répákat és a zellert, és együtt pároljuk, míg a sárgarépa kiadja gyönyörű színét. Ekkor hozzáadjuk a húst, jól elkeverjük, átpirítjuk mindenütt, sózzuk és fűszerezzük. Hozzáadjuk a paradicsompürét (az egész paradicsomot először forrázzuk, hámozzuk, kockázzuk), a feldarabolt olajbogyót, felöntjük vízzel, elkeverjük, és lefedve jó sokáig alacsony lángon éppen csak rotyogtatjuk. Közben kóstolgatjuk, ha kell, fűszerezzük és a folyadékot is pótoljuk.

Frissen főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss