Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és lecsepegtetjük. A kapribogyót és a petrezselymet apróra vágjuk. A tonhalat is lecsepegtetjük.
Elkészítés: A zöldbabot sós vízben nem túl puhára főzzük, alaposan lecsepegtetjük. A paradicsomot gerezdekre, a hagymát karikákra vágjuk. A zöldségeket a tonhallal együtt ízlésesen egy tálra rendezzük. A mustárt összekeverjük az ecettel, hozzáadjuk a kapribogyót, és sóval, borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal belekeverjük az olajat, majd a petrezselymet. Tálaláskor megcsepegtetjük vele a zöldségeket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre