Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, belecsurgatjuk az étolajat, beleforgatjuk a tojásfehérje felvert habját, hozzákeverjük a lisztet, a kakaóport, a sütőport, és kiknet, lisztezett formába öntve, előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingport felfőzzük 3,5 dl tejben. A margarint a porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt pudinggal vegyítjük. A krém felét rákenjük a tésztára, a másik felébe 2 evőkanál kakaóport teszünk. A kakaós krémet a fehér krém tetejére simítjuk.
A sütemény tetejét tortabevonóval vonjuk be.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre