Elkészítés: Egy gömbölyű jénai vagy üvegtálat kibélelünk alufóliával. Átgyúrjuk a gesztenyemasszát, és rányomkodjuk az alufóliával bélelt tálra.
Egy keverőtálba tesszük a rumba áztatott mazsolát és a 2 evőkanál porcukrot. A tejszínt félig felverjük, és hozzáadjuk a vízben feloldott zselatint, majd tovább verjük. Ha kész, ezt is beletöltjük a tálba.
20 perc múlva, mikor megszilárdult, a tetejére tesszük a méretre vágott piskótát. Hűtőbe tesszük másnapig.
Óvatosan kiborítjuk, alulra kerül a piskóta, óvatosan levesszük róla az alufóliát, és leöntjük olvasztott tortabevonóval, majd visszatesszük a hűtőbe.
Forró vízbe mártott késsel tortaszerűen
szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre