Elkészítés: A lazacfiléket befűszerezzük, és legalább 30 percet állni hagyjuk. A serpenyőben a vajat felmelegítjük, és addig sütjük a halat, amíg kezd szétesni. Ekkor villával óvatosan szétnyomkodjuk, és hozzáadunk 2 dl tejszínt, valamint ízlés szerinti mennyiségű aprított chilit, forralunk rajta, majd a forrás után 2-3 perccel hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, jól összekeverjük, majd főzzük még kb. 3 percig. Amikor a tejszín eléggé besűrűsödött és az ízek is jól összeálltak, hozzáöntjük a kifőzött és lecsepegtetett tésztát, összekeverjük. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre