Elkészítés: A húst és a zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, a fehérrépa és a zeller zöldjét jól megmossuk, hideg vízbe áztatjuk.
A húst és a zöldbabot hideg vízben feltesszük főni, sózzuk. Ha már félig megfőtt, beletesszük a már felaprított sárga- és fehérrépát, valamint a zellert is, tovább főzzük.
Ha minden kellően megpuhult, mehet bele a rántás, majd a tejföl, ezután pedig beletessszük a fehérrépa és a zeller zöldjét.
A galuska hozzávalóiból jó sűrű állagú tésztát készítünk, és nokedliszaggató segítségével a levesünkbe szaggatjuk, hagyjuk még pár percet főni, majd a fehérrépa és a zeller zöldjét egy villa segítségével kiszedjük, és már tálalhatjuk is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre