Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejfölös-sonkás csiga

60 perc
mester
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit kimérjük, az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. Kidagasztjuk, majd 20 perc pihentetés után kinyújtjuk téglalap alakúra.
  2. Még pihen a tésztánk, kikeverjük a tejfölt a fokhagymával, fűszerekkel és a reszelt sajttal.
  3. A kinyújtott tésztát megkenjük a tejfölös szószunkkal, feltekerjük, és 1-1,5 cm-es szeletekre vágjuk, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, és előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, míg szép színt nem kap a teteje. Kis hűlés után már tálalhatjuk is!

 A 13 LEGFINOMABB CSIGA - A KAKAÓSTÓL A SONKÁSIG >>>

CSIGA - A KAKAÓS, A FAHÉJAS ÉS A TÖBBIEK - VÁLOGATÁS >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss