Elkészítés: Egy kis lábasban 1 evőkanál olajat hevítünk, ráöntjük a rizst, kevergetjük, míg kicsit kifehéredik. Felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, felforraljuk. Ekkor mérsékeljük a lángot, fedőt teszünk rá, kb. 20 perc alatt készre főzzük. Közben megsózzuk, meghintjük a curryvel. Ha kész, elzárjuk a lángot, fedő alatt legalább 5 percig pihentetjük.
Közben a csirkecombokat kifilézzük, falatnyi darabokra vágjuk. Levágjuk a gombának azt a részét, ahol a szárai összenőttek, a maradékot nagyobb csíkokra szeljük. A maradék olajat egy nagyobb teflonserpenyőben felhevítjük, rádobjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, 5 percig kevergetve sütjük közepes lángon. Ekkor hozzáadjuk a csirkét, újabb 5 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha kicsit megpirulnak. Ekkor beleöntjük a tejfölt, kevergetjük, mikor mártás állagú lesz, elzárjuk a lángot, és rászórjuk az apróra vágott petrezselymet.
Tálaláskor a rizst tányérra szedjük, a raguval körítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!