A krumplikat megpucoljuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük. Míg fő a krumpli, a hagymákat apróra daraboljuk, az olajon megfuttatjuk,majd a csíkokra vágott csirkemájat megpirítjuk rajta,majd befűszerezzük,sózni nem kell.
A borsót roppanósra pároljuk kevés vízben, majd leszűrjük, hozzáöntjük a tejszínt, megszórjuk a tárkonnyal, és alaposan elkeverjük.
A csirkemájra ráöntjük a tejszínes keveréket, majd egy tűzálló tál aljába rakjuk. A főtt krumplit leszűrjük, összetörjük, majd a vajjal sóval és annyi tejjel habosra keverjük hogy sűrű krumplipürét kapjunk.
A krumplipürét ráhalmozzuk a csirkemáj tetejére és előmelegített sütőben 170-180 fokon kb 30 percig sütjük. Melegen tálaljuk.