A megmosott almát és a körtét hámozatlanul negyedeljük, a magház eltávolítása után vékony cikkekre vágjuk, majd ezeket keresztben elfelezzük. A narancsot meghámozzuk és kifilézzük, a szőlőszemeket félbevágjuk. A gyümölcsöket és a felszeletelt camembert-t adagonként kistányérokra rendezzük, és megszórjuk a diófélékkel.
Az öntethez a tejfölt krémesre keverjük, majd habverővel beledolgozzuk a narancslét, a tejet és a mézet. Végül a curryvel és a fahéjjal pikánsra ízesítjük, tálkába töltjük, és külön kínáljuk a salátához.
Ha magaddal vinnéd munkahelyi ebédnek, locsold meg az almát és a körtét egy kevéske citromlével, hogy ne barnuljanak meg.
Fotó és recept: Wirths PR / Trendxpress - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!