Elkészítése: 3 tojásfehérjét felverünk 11 dkg kristálycukorral, belekeverjük a 3 tojássárgáját, a 2 csokis pudingporral elkevert 1 kávéskanál sütőport. Sütőpapírral kibélelt tepsiben kisütjük. Ugyanígy készül el a vaníliás és a puncsos piskóta is.
A töltelékhez elkészítjük a pudingokat is. A puncsos pudingba belekeverünk 4 evőkanál kristálycukrot, majd apránként kavargatva hozzáöntjük 6 dl tejet. Állandó keverés mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik. Egy tálcára tesszük a kakaós piskótalapot, rákenjük a még meleg puncspudingot. Rátesszük a vaníliás lapot, és elkészítjük a csokis pudingot is. A 2 csokis pudingot összekeverjük 4 evőkanál kristálycukorral, majd a 6 dl tejjel, és szintén sűrűre főzzük. Még melegen rákenjük a sárga piskótára, majd erre kerül a puncsos piskóta. A tetejét bevonhatjuk csokimázzal vagy megszórhatjuk porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre