Elkészítés: A karajt sózom, borsozom, meghintem őrölt szegfűborssal, pecsenyefűszerrel. A hagymát megtisztítom, lereszelem, a fokhagymagerezdeket fokhagymaprésen átnyomom. A reszelt hagymát kevés olajon megpárolom, félreteszem.
A hússzeleteket a többi olajban hirtelen pirosra sütöm. Ezután minden hússzeletet kiveszek az olajból, mindegyikre teszek kevés zúzott fokhagymát, és elosztom rajtuk a párolt hagymát. Két karajszeletet a fokhagymás, hagymás felével összefordítok, az így kapott szendvicsek mindkét oldalát megkenem kevés Piros Arannyal.
A lisztből 1 tojással, a vajjal, a tejföllel és sóval rugalmas tésztát gyúrok. 30-40 percig pihentetem, majd 2-3 milliméter vastagra kinyújtom.
A kinyújtott tésztát olyan lapokra vágom, hogy 1-1 dupla szelet karajt bele lehessen csomagolni. A tésztát megkenem tojással, ráhelyezem a húst, ráhajtom a tészta másik felét. Kívül is megkenem tojással, sütőben 170-180 fokon szép pirosra sütöm.
Párolt zöldséggel tálalom.