Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megőrül az internet Selena Gomez 5 perces nasijáért

default user icon
MME
Az énekesnő elárulta, hogy teljesen odavan ezért az első hallásra furcsa finomságért. Ha fáradt, ha boldog, vagy ha szomorú, akkor is ezt a snacket választja.

Selena Gomez elárulta, hogy néha bizony ő is elcsábul, és van, hogy késő este is nasizik. Sőt, van egy jól bevált receptje, amit elég gyakran elkészít, ha valami sós finomságra vágyik. A pofonegyszerű snacket nagyjából 5 perc alatt össze lehet dobni, és Selena elmondása szerint mennyei.

Az énekesnő a Vanity Fairnek elmondta, hogy a nagyon sajtos harapnivalót már gyerekkorában is imádta. Általában akkor készült náluk ilyen, amikor összegyűlt a család kosármeccset vagy focimeccset nézni a tévében. A recept feltalálója a nevelőapja volt, aki általában nem tudta kivárni, amíg elkészül a vacsora – ilyenkor összedobta ezt a gyors nasit, amivel csillapítani tudta az éhségét a főfogásig.

A snackhez csupán 3 hozzávalóra van szükség: sós kekszre, szalámira és sok-sok sajtra vagy sajtkrémre. A kekszre sajtkrémet (vagy sajtot) teszünk, utána 1-2 szelet szalámit, majd még egy kis sajtkrémet (vagy sajtot), és végül egy újabb kekszet. Ezután pedig már csak annyi van hátra, hogy 5 percre betegyük a kekszszendvicseket a sütőbe. Így az eredmény egy meleg, ropogós, sós és krémes harapnivaló, aminek lehetetlen ellenállni. Selena szerint olyan, mintha mini pizzát ennénk.

Te kipróbálnád Selena Gomez kedvenc nasiját?

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek