Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csipsz, fagyi vagy csoki - mit árul el rólad a kedvenc nassolnivalód?

default user icon
MME
Válaszd ki, melyik ízt szereted a legjobban, és máris megtudod, hogy a kutatók szerint mi jellemez a mindennapokban.

Ha a kedvenced...

A sós: Okos felfedező

Aki többnyire a sós rágcsálnivalókat kívánja meg, az állítólag szuperokos. Tudományos kutatások bizonyítják ugyanis, hogy a sótól  gyorsabban tudunk gondolkodni. Ám te, túl azon, hogy eszes vagy, igazi felfedező alkat is vagy. Az egyetlen dolog, amit még a sós nassolnivalóknál is jobban szeretsz, az az újdonságok megismerése – legyen ez akár egy ismeretlen hely vagy egy új konyha.

A savanyú: Hűséges csapatjátékos

Ahogy az ízlelőbimbók össze tudják egyeztetni az édes és a savanyú ízt, te pont úgy tudod „kezelni” a különböző embereket, így aztán bárkivel képes vagy együtt dolgozni. Konfliktushelyzetben szívesen magára vállalod a közvetítő szerepét: híresen jó békítő hírében állsz! Nem csoda, hogy többnyire tartós, hosszú távú kapcsolataid vannak.

A krémes: Gyengéd támasz

Egy gombóc fagylalt, egy kanál mogyorókrém – a lágy állagú nassolnivalók alapján te egy nagyon érzékeny ember vagy. A szádban elolvadó finomságok pont úgy hatnak rád, mint ahogy te a környezetedre: lágyan, megnyugtatóan. Te vagy az, akiből soha nem tör elő a drámakirálynő: még a legnagyobb viharban is nyugodt tudsz maradni! A szeretteid számára te jelented a gyengédség és a boldogság szigetét.

A fűszeres: Merész kalandor

Kifejezetten szeretsz kockáztatni. Legyen szó egy nagyon csípős ételről, amit most próbálsz ki először, vagy egy merész karrierlehetőségről, biztosan bevállalod a dolgot, mert nem szereted a korlátokat, folyton ki akarsz törni az adott keretek közül. Igen összetett személyiség vagy, szerteágazó érdeklődési körödnek és nyugtalan természetednek hála számos érdekes élményben van részed.

Az édes: Könnyed

Éppen olyan, vagy mint a kedvenc nasid: egy édes és kedves ember. A tanulmányok kimutatták, hogy ezek az ételek elősegítik a hangulatjavító hormonok képződését. Mi több: kreatívvá és könnyeddé teszik az embert! Az is tény, hogy az édességeknek már a látványától is jobb kedvre derülünk, ahogy te is mindenkit mosolyra fakasztasz!

Mit árul el rólad a kedvenc csokid? >>>

Megtalálták a hatodik ízt, amit az ember érzékelni tud >>>

Teszt! Szénhidrát vagy fehérje: te melyik típusba tartozol? >>>

Házi Baileys, Martini és csokilikőr - pofonegyszerű receptek >>>

Fánk, pizza, lasagne és méz - 7 rajzfilmhős kedvenc, amit mindenki imád >>>

Pillecukros rántotta és százéves rák - sokkoló fogások a nagyvilágból >>>

H

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss