Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült! Ez az a nasi, aminek képtelen ellenállni Jennifer Aniston

default user icon
MME
Ki gondolná Jennifer Anistonról, hogy neki is vannak gyengéi, ha étkezésről van szó? A gyönyörű színésznő közel ötvenévesen is bomba formában van, alakját a huszonévesek is megirigyelnék, de van olyan nasi, aminek ő sem tud ellenállni.

Jennifer Aniston sokat tesz azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy. A Jóbarátokból megismert színésznő naponta többször eszik kis adagokat és az étrendjéből nem hiányozhatnak a nyers zöldségek és a halfélék. Emellett minden reggel almaecetet iszik és rendszeresen jógázik is.

Ám Jennifer Aniston is olyan, mint az emberek többsége, olykor "bűnöz" ő is. A színésznő egy korábbi interjúban mesélt arról, hogy mi az, aminek nem tud ellenállni.

"A tortilla chips a gyengém, de nem akármilyen. A házi, ropogós tortillacsipszet imádom, guacamole szósszal" - nyilatkozta Aniston, aki szereti a mexikói ételeket. Az édesanyja marhahúsos csilijéért is odavolt, amire fekete olívabogyót szeleteltek. Sőt, gyerekkorában sok fehér kenyeret is evett majonézzel.

A sztár a konyhába is otthonosan mozog. Ha ideje engedi, szívesen főz. Legjobban carbonara tésztát szeret főzni.

- Nagyon egyszerű carbonarát készítek. Semmi vaj, semmi olaj, semmi tejszín. A tésztára csak tojást, pulykasonkát, fokhagymát és pirított lilahagymát teszek. Ennyi. - mondta Aniston, aki kávézási szokásairól is vallott.

Naponta egyszer iszik kávét, ha pedig késő este, éhes és valami snackre vágyik, akkor fagyasztott joghurtot eszik, vaníliásat, csokisat, vagy kávésat.

ÍGY FOGY JENNIFER ANISTON ÉS SHAKIRA: ÍME A SZTÁROK DIÉTATRÜKKJEI >>> 

GUACAMOLE, A LEGMEXIKÓIBB ÉTEL >>> 

Ezek is érdekelhetnek