A ribizliszemeket leszedjük a száráról, és folyó víz alatt megmossuk, majd alaposan lecsepegtetjük. A túrót összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a reszelt citromhéjjal. Az előnyújtott leveles tésztát kitekerjük a papírból, majd egyenletesen rákenjük az ízesített túrót.
Ezután megszórjuk a ribizliszemekkel, majd a papír segítségével feltekerjük, úgy mint a bejglit. A feltekert tésztát ezután felszeleteljük egy éles késsel, kb. 1 cm-es csigákra.
A csigákat egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, egymástól kicsit távolabb, nehogy összetapadjanak, mert sütés közben meg fognak nőni.
Előmelegített sütőbe toljuk a csigákat, és közepes hőmérsékleten 20-25 perc alatt készre sütjük őket (légkeveréses sütőben 160 fokon, 20 perc alatt készül el).