Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenőék teljes készültségben: lehet, hogy előbb jön a baba?

default user icon
MME
Rácz Jenő séf és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra májusra várják első gyermekük, Kamilla érekzését, de, ahogy a Dóri tegnapi Instagram sztorijából kiderült, elképzelhető, hogy hamarabb megszületik a baba.

„A 32. héten járok. Terv szerint még van bőven időm, de amekkorákat nő, elképzelhetetlennek tartom, hogy addig bent maradjon. Persze, az a cél, hogy májusi baba legyen” – osztotta meg a minap követőivel a pillanatnyi kismama-státuszát Rácz-Gyuricza Dóra Instagram oldalán. A követők-rajongók arra is kíváncsiak voltak, hogyan alakul át a már-már munkamániásnak mondható, rengeteget dolgozó étteremtulajdonos séf élete, ha megszületik az első gyermekük. Dóri ezzel kapcsolatban elmondta, hogy azt tervezik, Jenő visszavesz a tempóból, de leginkább majd az élet és a séf munkamorálja dönti el, hogyan alakulnak a dolgok. Arról pedig, hogy neki milyen tervei vannak a munkájával kapcsolatban, Kamilla születése után, elmondta:

„Azt, hogy mennyi időt leszek itthon a babával, még ezer dolog fogja befolyásolni, de nem hagyom abba a munkát a baba mellett. Sőt, a szülés után egy hónappal kell leadnom a vizsgamunkámat, és letennem a szakvizsgámat a suliban" - tette hozzá Dóri, aki a séf Rumour by Rácz Jenő éttermében is besegít, emellett hétvégenként tervező-grafikusnak tanul.

 

Ennek kapcsán arról is beszélt, hogy az intenzív testedzést sajnos abba kellett hagynia.

"Most van az, hogy már akkora vagyok, hogy nem csak néha feszül a pocakom, hanem általában. A hasam súlya már igencsak ellenáll az intenzív testmozgásnak, így az edzést is abbahagytam, de nagyokat sétálok. Még szuperül vagyok, de muszáj vigyáznom magamra!"– mondta.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek