Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra megmutatták titkos kézfogásukat

default user icon
MME
Rácz Jenő közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy az idei karácsonyt a Maldív-szigeteken tölti családjával. Úgy érzi, ráfér a pihenés, hiszen a Sztárboxban mutatott küzdelmei rengeteget kivettek belőle, az ott szerzett sérüléséről nem is beszélve. A séf és családja ettől függetlenül nagyon jó hangulatban ült repülőre, felszállás előtt még viccelődtek is egy picit.

Rácz Jenő feleségével, Dórával úgy döntött, hogy az idei karácsonyt a Maldív-szigeteken tölti az egész család. Necces volt az utazás, hiszen Sztárbox című műsorban összeszedett sérülése kis híján komolyabb orvosi beavatkozást igényelt, de a szükséges vizsgálatok után végre nekivághattak az útnak. A sztárséf és felesége látszólag megkönnyebbült, hiszen a repülőgépen ülve egy videóban arról beszéltek, hogy nekik bizony van egy közös kézfogásuk, amit kisebb-nagyobb sikerrel be is mutattak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

- Ha ne adj' Isten, lenne egy ugyanolyan kinézetű nő, mint Dóri, és velem szembe jönne, akkor ez lenne az egyetlen módja annak, hogy megbizonyosodjak arról, hogy valóban ő az igazi - mondta. A videó végére arra is fény derült kézfogásuknak köszönhetően, hogy az sem kizárt, hogy nem az eredeti Dóri ül Jenő mellette a gépen.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss