Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pofozkodás a vásárcsarnokban: egy kenyér miatt szabadultak el az indulatok

default user icon
MME
Úgy tudni, hogy balhé kirobbantó oka egy pultról elvett kenyér volt, aminek okán a Pécsi Vásárcsarnok boltjának eladója heves szóváltásba keveredett vásárlójával. Ennek pedig az lett a vége, hogy az ingerült alkalmazott váratlanul megütötte a kenyeret kezében tartó idős férfit.

A bama.hu olvasói információkra hivatkozva azt írja, hogy a pécsi vásárcsarnokban az egyik eladó megütött egy idős férfit. Úgy tudni, hogy a vásárló elvett egy kenyeret az üzlet pultjáról, majd ezt követően állt csak sorba. A vásárcsarnoki bolt eladójának ez nem tetszett, ezért megkérte a vevőt, hogy tegye vissza a pékárut a helyére, ám a makacs férfi nem akart eleget tenni kérésének és heves szóváltásba kezdtek.

A kiabálásnak és az egyet nem értések az lett a vége, hogy az eladó teljesen elveszítette a fejét, kiugrott a pult mögül, majd megütötte vitapartnerét. Az ordibálás állítólag akkora volt, hogy arra a biztonsági őrök is felfigyeltek, majd a tettlegesség után azonnal közbeléptek. A lap úgy tudja, hogy rendőrségi feljelentés egyelőre még nem történt, ám a csarnok vizsgálatot indított.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss