Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Paradicsomos csirketekercsek zöldségesen

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
16 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellfilét alaposan megmossuk, majd kicsi kockákra vágjuk. Ha ezzel elkészültünk, akkor egy magasabb falú serpenyőben felforrósított olajon megpirítjuk. Ha a csirke már kifehéredett, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a borsót, a leszűrt és lecsepegtetett kukoricát, valamint a felaprított bazsalikomot. Ezután addig pároljuk, amíg a hús meg nem puhul. Közben sózzuk és borsozzuk. 
  2. A réteslapot kitekerjük, majd megkenjük őket olvasztott vajjal. Ezután 3-3 lapot egymásra rétegezünk, így kapunk majd két tekercset. Következő lépésben a két háromrétegű lapon egyenletesen elosztjuk a csirkés ragut, feltekerjük, aztán mindkét rudat 8-8 szeletre vágjuk.
  3. Előveszünk egy tűzálló tálat, amit először alaposan kivajazunk, aztán állítva elrendezzük benne a szeleteket. Végül 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük a kis tekercseket. Magában is isteni finom, ám paradicsommártással kiegészítve még ízletesebb lesz.

Így készül A PARADICSOMOS CSIRKETEKERCS >>>  

ZÖLDFŰSZERES SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>> 

ZÖLDFŰSZERES BURGONYAROPOGÓS (TÓCSNI) >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss