Elkészítés: Az almalikőrhöz hozzáadjuk a citromszirupot, és felforraljuk. Beletesszük a héjastul felkockázott almákat, és kissé puhára főzzük. Tányérra szedjük, kihűtjük.
Közben előírás szerint megfőzzük a pudingot azzal az eltéréssel, hogy a tej mennyiségét annyival csökkentjük, amennyi citromos almalikőrt kivánunk a krémhez tenni. Az elkészült krémet langyosra hűtjük, majd összekeverjük az almakockákkal.
A palacsintákat megkenjük a mogyorókrémmel, háromszögletűre hajtjuk, tetejére pedig almás pudingot teszünk. Mentalevéllel díszíthetjük. Melegen és kissé hűtve is fogyaszthatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre