Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánkrém majonézesen

70 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A padlizsánkrém elkészítéséhez a padlizsánokat alufóliába tekerjük, és 180 fokon 1 óra alatt megsütjük.
  2. Ha már puha, leszedjük a héját, a belsejéhez hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, az áttört fokhagymát, a citromlét, a porcukrot, a fehérborsot, a sót és a mustárt, majd késes aprítóban az egészet összekeverjük.
  3. Hűtőben üvegekbe rakva sokáig eláll. Gyengén megpirított kenyérre kenve nagyon finom. Jó étvágyat!


Megjegyzés

Akik szeretik a fűszeres ételeket azoknak ajánlom. - kkelly

Ezek is érdekelhetnek

Friss