Elkészítés: Felkockázom a pulykamellet, picit sózom, és 1-2 evőkanál olajon szép barnára sütöm. Eközben felkockázom apróra a hagymát, és szeletekre vágom a barackot. A megsült húst egy tányérra teszem, ha kell, pótolom az olajat, és üvegesre párolom a hagymát, erre jön rá a barack. Ameddig ezek összefőnek, gyorsan összekeverem a paradicsomlevet, a citrom levét, 3 decit a befőtt levéből, sózom, borsozom, majd felöntöm ezzel a hagymás barackot. 2 percig forralom, majd visszateszem a húskockákat. Kb. 20 percig főzöm együtt az egészet fedő alatt, ha nagyon elfő a leve, pici vízzel pótolom. Rizzsel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre