Elkészítés: A vesepecsenyét felszeleteljük, sózzuk, és olajon puhára megsütjük. Egy közepes nagyságú hagymát megdinsztelünk, majd hozzáadunk 1 gombakonzervet, 2 szelet apró kockára vágott szalonnát, 10 dkg apró kockára vágott sonkát, 3 savanyúuborkát, majd összekeverjük, egyben megdinszteljük a hozzávalókat. Ha már megpárolódott, egy kiskanál mézet is adunk hozzá. Ha mindez már puha, akkor 2 dl tejszínben 1 kiskanál finomlisztet elhabarunk, beleöntjük. Vágott petrezselyemzölddel megszórjuk. Sült burgonyát vagy hasábburgonyát tálalunk a húshoz és a raguhoz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre