Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - Disznótoros különkiadás: Ez az igazi májas hurka

Egy disznóvágást vendégként végignézve leginkább bulinak tűnik, mintsem kemény munkának. Köszönhető mindez a jó böllérnek és csapatának, akik míg a vendégsereg szórakozik, addig az irgalmatlanul kemény meló nagy részét el is végzik. Nem hiába, ahol azért vágnak disznót, hogy a füstölőt és a hűtőszekrényt feltöltse a család, ott nincs helye a tétlen kéznek. Mészáros Balázs a Mindmegette Húsiskolájának különkiadásában most ebbe a világba nyújt betekintést receptek és más praktikák formájában.

A Mindmegette Húsiskola különkiadásának első részében Mészáros Balázs bemutatta a malac részeit, és egy istenien finom sütnivaló kolbászt is elkészített, a folytatásban pedig a májas hurka kerül terítékre. Ezzel persze még nincs vége az idei malackodásnak, hiszen lesz itt abált szalonna is, na meg a hamisítatlan disznótoros világát is elétek tárja a séf hamarosan. Ne maradjatok le, csatlakozzatok ti is a Mindmegette Húsiskolájához!

A MÁJAS HURKA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss