A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéles a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Szó esett továbbá a zöldfűszeres pulykamellről és a tökéletes pulykafasírtról is, videosorozatunk hetedik részében pedig a sült csontos csirkemell kerül terítékre. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság is akár a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja ehet. Csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!
A sült csontos csirkemell pontos receptjét itt találod >>>
Ajánljuk még:
- ELRONTHATATLAN KOCSONYA TOJÁSSAL >>>
- BRUTÁLFINOM SÜTŐBEN SÜLT TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
- MAJONÉZES KRUMPLISALÁTA, AMIT EZENTÚL CSAK ÍGY FOGSZ ELKÉSZÍTENI >>>