Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - 7. rész: Ez a tökéletesen szaftos csontos csirkemell titka

default user icon
MME
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen most egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában.

A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéles a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Szó esett továbbá a zöldfűszeres pulykamellről és a tökéletes pulykafasírtról is, videosorozatunk hetedik részében pedig a sült csontos csirkemell kerül terítékre. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság is akár a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja ehet. Csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!

A sült csontos csirkemell pontos receptjét itt találod >>>

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss