Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Minden vágyatok így teljesüljön!

Új huncutságot találtok a Mindmegettén. Egyetlen kattintással átválthattok hangulatotok és ízlésetek szerint más színvilágba. Letisztult kék? Meleg zöld? Válasszatok!

Amikor megújult a Mindmegette, kaptunk hideget és meleget. Volt benne jogos, és volt jogtalan, felindulásból elkövetett beszólás is. Azt azonban mindannyian észrevehettétek, hogy figyelünk a véleményetekre, és alakítunk, jobbítunk az oldalon. Mert értetek vagyunk.

Voltak, akik a meleg, barátságos, kuckós, meghitt hangulatot és színvilágot hiányolták. Azt a megszokott háziasat, amilyen a régi Mindmegette volt. Gondoltunk egy merészet - és mert mi is szerettük az a régit -, álmodtunk egy kuckósat is. Meleget, zöldet, narancsosat. Közben pedig ez a letisztult kék és magenta oldal is a szívünkhöz nőtt... De hogy mindenkinek meglegyen az öröme - és a látványért és fejlesztésért felelős kollégák se lógassák a lábukat -, megoldottuk, hogy választhassatok. Kinek a kék, kinek a zöld... :)

Az oldal tetején bal és jobb oldalon most kipróbálhatjátok, milyen színekben tetszik jobban a Mindmegette. Bal oldalon a varázspálcára, jobb oldalon a Válts kékre/zöldre feliratra kattintva átvarázsolhatjátok a Mindmegette színeit.

Reméljük, tetszik az új lehetőség...

Éééééés... még vannak új ötletek és újítások a kredencfiókban!

Jó Mindmegettét, akár kéken, akár zölden! :)

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss