Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őrült séf rohanta le Messit, még a vb-trófeát is megcsókolta

default user icon
MME
Többen is egy igen szürreális jelenetnek voltak szemtanúi, miután tizenegyesekkel Argentína megnyerte a katari foci-vb döntőjét Franciaország ellen. Történt ugyanis, hogy a világbajnoki döntő lefújása után Salt Bae sztárséf addig furakodott, mígnem összehozott egy közös fotót Lionel Messivel és a világbajnoki trófeával. Szemmel láthatóan a sztárfocista sem tudta mire vélni a történteket.

A már mémmé avanzsált, sózó mozdulatáról ismert Salt Bae valahogy bejutott a katari foci-vb döntője után a játéktérre, ahol addig rángatta Lionel Messit, míg össze nem hozott vele egy közös fotót.

Tette mindezt úgy, hogy közben még az argentinok világbajnoki trófeáját is megcsókolta. Messi sem nagyon értette, hogy mit keres ott a sztárszakács, de az ünneplés mámorában kissé zavartan, de engedett a közös képnek.

Salt Bae vagy eredeti nevén Nusret Gökce étterme a különleges steakek miatt híres a sztárok körében. Ez nem is csoda, hiszen étlapján az arannyal bevont marhasült is megtalálható nagyjából félmillió forintos áron, de ettől izmosabb árcédulával ellátott húsok is kaphatóak.

2010-ben nyílt a sózó mozdulatairól elhíresült séf első isztambuli étterme, ám azóta már Ankarában, Dohában és Dubajban is jelen van.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss