Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megszavazták a rajongók: ilyen ízű az új Fanta!

default user icon
MME
Megérkezett a nyár legújabb és egyben legbulisabb íze! Influencerek, tini-kóstolók és Fanta-rajongók szavazata döntött róla, hogy milyen ízű legyen az új üdítő.

Már országszerte kapható a boltokban a Fanta új üdítőiatala, amely dinnye-csillaggyümölcs ízű. A szénsavas ital különlegessége, hogy a cég a fogyasztókra bízta, hogy idén nyáron milyen új termék kerüljön a boltokba.

Három ízvariánst teszteltek, majd többszáz jelentkező közül sorsolták ki azt a 25 tizenévest, akiket egy különleges kóstolásra hívtak, miután az általuk kiválasztott két kedvenc futott már csak tovább: a barack-csillaggyümölcs és a dinnye-csillaggyümölcs. 

Az új íz kiválasztásának folyamata több mint egy éve kezdődött. Bánki Beni, egykori Fanta influencer tavaly Brüsszelbe utazott, hogy öt másik országból érkezett kollégájával együtt válasszák ki a legtutibbakat. Tizenegy ízt teszteltek, és különféle szempontok alapján értékelték, melyik változat mennyire jön be nekik. A kóstolók helyzete nem volt könnyű, mert az összes új opció finom és különleges volt. A hat fiatal influencernek a véleménye alapján szűkült le a kör három ízkombinációra. A végső döntést a Fanta-rajongók hozták, akik Facebookon szavazhattak, hogy végül melyik kerüljön piacra.

12,000 szavazó közel kétharmada, 7,500 fő választotta a dinnye-csillaggyümölcs kombinációt. A Fanta pedig tényleg teljesítette a fogyasztók kívánságát - így a nyár már ennek az egzotikus ízvilágnak a mámorában telhet!

 Az új Fanta dinnye-csillaggyümölcs nem tartalmaz hozzáadott cukrot, a termék 0,5 literes és 1,75 literes kiszerelésben nemrég került a boltokba, már országszerte kapható.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss