A húst vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk. A csilit kicsumázzuk, majd apró kockára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a húscsíkokat, a fokhagymát és a csilit, és addig sütjük, amíg a hús fehéredni nem kezd.
Belekeverjük a Cayenne-borsot, a római köményt, a fahéjat és a tabasco szószt. Még néhány percigpirítjuk, majd kevés vizetöntünk alá, lefedjük, és puhárapároljuk. Végül levesszük a fedőt, és elfőzzük a felesleges folyadékot.
Felcsíkozzuk a salátát, és lereszeljük a sajtot. A tortillát száraz serpenyőben megmelegítjük. Előmelegített tányérokra tesszük, majd ráadagoljuk a húst és a salátát. Feltekerjük, és reszelt sajttal és tejföllel kínáljuk.