Elkészítés: A diókrémhez a tejszínt felverjük. A diót sütőben megpirítjuk, durvára daraboljuk, pár darabot félreteszünk a díszítéshez. A tojássárgát kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a durvára darabolt diót, a mascarponét, elkeverjük, végül beleforgatjuk a tejszínhabot. Poharakba töltjük, és 1 órát a hűtőben pihentetjük.
A málnakrémhez felverjük a tejszínt. A málnát pépesítjük a cukorral, hozzáadjuk a likőrt vagy a pálinkát, hozzáadjuk a tojássárgákat, végül beleforgatjuk a felvert tejszínt. Poharakba szedjük, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A krémeket ropogós babapiskótával kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!