Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fulladást okozhat a Lidl saját márkás terméke: ha ilyet vettél, vidd vissza a boltba!

Termékvisszahívást tett közzé honlapján a Lidl Magyarország. A boltlánc a vásárlók biztonsága érdekében, elővigyázatosságból kivonja a forgalomból az egyik saját márkás termékét.

A Lidl Magyarország honlapján megjelent termékvisszahívásban a Playtive Érzékszerv-fejlesztő építőkockák nevű játékkészlet az érintett. A visszahívás oka, hogy a játékkészletben található egyik elem, az "Építőkocka színes golyókkal" sárga kupakja kedvezőtlen körülmények között leválhat, a kupak és a kieső golyók pedig a kisgyermekek és a csecsemők számára fulladásveszélyt jelenthetnek.

A gyártó, az OWIM GmbH & Co. KG arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják tovább a terméket. A játék a Lidl Magyarország üzleteiben 2023. augusztus 24-től volt forgalomban, és aki vett belőle, az vigye vissza bármelyik Lidl-üzletbe, ahol a vételárat akár a nyugta nélkül is visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a Playtive Érzékszerv-fejlesztő építőkockák (Modellszám: HG10159) termék „Építőkocka színes golyókkal“ elemét érinti. A szett és a „Playtive” márka további termékeire, illetve a Lidl más termékeire a visszahívás nem vonatkozik – zárul a közlemény.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss