Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ne keresd tovább! Ez a legjobb ajándék konyhatündéreknek

default user icon
MME
Ha még nem találtad meg a tökéletes ajándékot anyukádnak vagy a nagymamádnak, akkor ezek között jó eséllyel ott a megfelelő.

Ha valaki szeret a konyhában sürögni-forogni, akkor ő biztosan örülni fog egy különleges receptkönyvnek. Az idei évben széles a kínálat, a házias fogásoktól a francia receptgyűjteményen át egészen a magyar írók ételábrázolásait bemutató kötetig terjed. A Könyves Magazin összegyűjtötte a 10 legjobbat, és nem kizárt, hogy te is megtalálod köztük a kedvencedet. Íme, egy kis ízelítő…

 

Mautner Zsófi: A falusi konyhám – Szeretettel, az Alföld szívéből

Ebben a kötetben Mautner Zsófi a nagyszülői hagyományokat idézi fel az ételeken keresztül. A szezonális alapanyagokat használó, spórolós vidéki konyha fortélyait mutatja be, mégis izgalmas és ötletes recepteket találunk könyvében.

És ha már Alföld... nálunk megtaláljátok a legjobb szabolcsi töltött káposzta receptjét >>> 

 

Alex-Elliot Howery és Jaimee Edwards: Maradéktalanul

A szerzőpáros könyve nemcsak színes és ötletes recepteket tartalmaz, de az ünnep után praktikus szakirodalom is a megmaradt alapanyagok változatos felhasználására. Ennek a gyűjteménynek a birtokában nincs többé kidobott étel!

Elena P. Craig és Kristen Mulrooney: Szívek szállodája – A hivatalos szakácskönyv

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatából ismerős fogásokat tartalmazza a szakácskönyv, emellett főzési, vendéglátói tippekkel és az etikettre vonatkozó iránymutatással is ellátja az olvasót. Rajongóknak kötelező!

Ha kíváncsi vagy, milyen kötetek kerültek még fel a listára, a Könyves Magazin oldalán megnézheted.

(Forrás)

(Borítókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss