Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lecsós pulykamell tarhonyával

MME MME
3
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, és olajban fehéredésig pirítjuk, majd egy tálba szedjük, és félretesszük.
  2. Az apróra vágott hagymát a visszamaradt olajban megpároljuk, majd beletesszük a felaprított paradicsomot és paprikát, végül az elősütött húst. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockát, hozzáadjuk a gulyáskrémet és az ételízesítőt, és a húsra kanalazzuk. Fedő nélkül felforraljuk, majd takarék lángon kb. 1 órát főzzük.
  3. A tarhonyát egy kevés olajon zsemleszínűre pirítjuk, majd felöntjük annyi hideg vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Megsózzuk, és lassú tűzön néha megkeverve puhára pároljuk. A lecsós pulykamellet a tarhonyával tálaljuk.

PARADICSOMOS RAKOTT PULYKAMELL>>> 

ASZALT SZILVÁVAL TÖLTÖTT PULYKAMELL>>> 

FEHÉRBOROS-SAJTOS PULYKAMELL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss