Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krumplisaláta, ahogy még nem próbáltad - itt a szuperegészséges tökmagolajos változat!

default user icon
MME
A krumplisaláta az egyik legnépszerűbb köret a sültek vagy egy hidegtál mellé. Ahány ház, annyiféle képpen készítik - mi most egy lilahagymás-ecetes változatot mutatunk meg nektek, aminek egy extrája van, az "Őrség aranya", azaz a szuperegészséges és isteni finom tökmagolaj!

Van majonézes-snidlinges, ecetes-lilahagymás, bajorkolbászkás, zelleres és gránátalmás, és még ki tudja hány féle - a krumplisaláta minden háztartásban nagy kedvenc. Ünnepekkor elmaradhatatlan körítése a sült és rántott fogásoknak, a hidegtálak legfontosabb eleme. 

A lenti változtat nem csak isteni finom - de szuperegészséges is, ugyanis a nem kevés tökmagolajjal készült. A sütőtök magjából nyert olajat a népi gyógyászatban évezredek óta használják, de a gyógyszeripar is kezdi felfedezni: gyulladásgátló és -csökkentő, antioxidánsai segítik a szervezet regenerálódását, fokozza a testi és szellemi teljesítőképességet, és csökkenti a szívinfarktus kialakulásának esélyét. A tökmagolajnak egyetlen hátránya van: ha a ruhánkra cseppen belőle, sajnos lehetetlen kimosni - úgyhogy csak kötényben álljatok neki! ITT a pontos recept!

 MÉG 11 OLCSÓ ÉS LAKTATÓ KRUMPLISALÁTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss