Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhafőnök VIP: Fésüs Nelly felsikít és teljesen összeomlik az egyik alapanyag láttán

default user icon
MME
A versenyzőket igazi próbatétel elé állítja ma a Konyhafőnök VIP-ban a Kihívás második napja: több olyan alapanyagot is fel kell használniuk, amihez nem csak a kreativitásukra lesz szükség, hanem a bátorságukra is. Lesz, akinél el is pattan a cérna.

A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában a Kihívás napján szokatlan alapanyagokkal kellett dolgozniuk a versenyzőknek, ami többeknek is feladta a leckét: az első csapatnak az volt a feladata, hogy különböző állatok agyvelőjéből és dióból készítsenek főételt, a második csapatnak Szent Jakab kagylóból kellett főételt készítenie és ehhez csakis zöld alapanyagokat használhattak fel.Az alapanyagok fogadtatása mindkét csapatnál igen vegyes volt: Ada például a kagylótól is megijedt, mert még sosem evett előtte, így fogalma sem volt, hogy hogyan készítse el. Nekiállt volna kirántani, azonban a séfek még időben közbeléptek, így a főeleme megmenekült.  Bár végül sikerült megfelelően elkészítenie a kagylót, a továbbjutáshoz ez nem volt elég, így a Kihívás Napján neki, és  Kéri Kittynek kellett távoznia a versenyből.

 

Drámában a mai versenynapon sem lesz hiány: Fésűs Nelly és Osváth Zsolti is sokkot kapnak a búra alatt mgbúvó alapanyagtól. Nellyért Zé is aggódni kezd.

 

Ha kíváncsi vagy, hogyan bírkóznak meg a versenyzők az egész galambbal, nézd az RTL-en a Konyhafőnök VIP-t  - a héten utoljára!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek