Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhafőnök VIP: főzés közben rosszul lett Nádai Anikó férje

default user icon
MME
Hagymásy Petin kifog az egyik alapanyag - derül ki a Konyhafőnök VIP mai adásának előzeteséből. Nádai Anikó férje a halat filézve és zsigerelve kishíján elhányja magát amikor a séfek, Rácz Jenő és a Sárközi Ákos odaséltálnak a pultjához.

A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában újabb 12 híresség érkezett: Mardoll, Filipánics Bálint, Ódor Kristóf, Nagy Viktor, Tihanyi-Tóth Csaba, Szinetár Dóra, Bellus István, Kéri Kitty, Kustánczi Lia, Ripli Zsuzsi, Bogdányi Titanilla és Patai Anna ragadtak kést és fakanalat. Az első feladatban ők is egy saját étellel készültek, hogy bemutassák a Rácz Jenő -Sárközi Ákos-Fördős Zé alkotta zsűrinek, hogy mire képesek, azonban a csavar őket sem kerülhette el: az első nap bébipapija után most egy zacskós levesport kellett a szerencsés kiválasztottnak a tányérjába komponálnia. A „szerencsés” kiválasztott Filipánics Bálint lett, aki hosszas vívódás után egy tejszínes mártást készített a levesből.

Bálinton kívül még egy versenyző volt, akinek meggyűlt a baja a nehezítéssel: Patai Annát megkérték a séfek, hogy mindenképp készítsen egy mártást is. Anna eleget tenni a kérésüknek, de a nagy kapkodásban a forró serpenyőben felejtette a tejszínt, ami így valami nagyon furcsa, égett alakot vett fel.

 

 

Sajnos Annának a második feladat is elég gyászos végeredményt hozott - malachúsból kellett egy főételt varázsolni - így a tegnap ő búcsúzott a műsortól.

A mai adásban tovább folytatódik a küzdelem a Konyhafőnök VIP címért és a 10 milló forintos fődíjért: újabb 12 celeb érkezik a konyhába, köztük Hagymásy Péter, Nádai Anikó férje, akinek, az előzetes szerint igencsak meggyűlik a baja a  második feladatban kötelező alapanyagként kiosztott hallal. Épp a halat filézi, amikor Jenő és Ákos, arra sétálva, felhívják a figyelmét a hal kizsigerelésének fontosságára. Azonban a versenyző hiába szeretné elmagyarázni a séfeknek az ötleteit, a szagoktól öklendezni kezd.

 

Hogy megbirkózik-e Hagymásy Peti a hallal, kiderül A Konyhafőnök VIP következő részéből 20 órától az RTL-en!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek