Hozzávalók: 10 dkg margarint, 20 dkg lisztet, 1 sütőport, 10 dkg porcukrot, 3 tojássárgáját összegyúrunk. A tésztát fél ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kikent tepsiben kisütjük. A kihűlt tésztára a következő cukros-habos krémet tesszük: 4 tojás fehérjét gőz fölött fölverünk 25 dkg cukorral, hozzákeverünk 5 dkg kakaót, 1 vaníliás cukrot, 5 dkg darált pörkölt diót, 1 citrom reszelt héját. A tésztát a bevonattal együtt langyos sütőben szárítjuk. Ha kihűlt, hosszú, keskeny szeletekre vágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre