Elkészítés: 1. A krémhez szétválasztjuk a tojásokat. A sárgájukat, a mascarponét, a kókuszreszelék 3/4-ét és a porcukrot robotgéppel összedolgozzuk, majd belereszeljük mindkét lime héját, és hozzáadjuk az egyik levét is.
2. A tojásfehérjékből habot verünk, majd belekeverjük a kókuszos krémbe.
3. A tejet és a likőrt összekeverjük és néhány pillanatra megáztatjuk benne a babapiskótákat. Egy tál aljára helyezzük őket, jöhet rá a krém, megint egy sor babapiskóta, megint krém, és ez így megy addig, amíg elfogynak a hozzávalók.
4. A tetejét megszórom a maradék kókuszreszelékkel. Lehet málnával, szederrel, eperrel vagy tetszőleges gyümölccsel díszíteni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre