Előkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, héját lereszeljük. A vajat kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A vajat 20 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, a narancshéjjal, a tojássárgájával és egy csipet sóval habosra keverjük. Beledolgozzuk a lisztet, ha szükséges egy kevés vizet, és összegyúrjuk. Cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára betesszük a hűtőbe. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy tepsit. A tésztát lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra kinyújtjuk, és köröket szaggatunk ki belőle. A tepsire rakosgatjuk, és a sütőben kb. 10 percig sütjük. A tejszínt a maradék 3,5 dkg cukorral felforraljuk, félrehúzzuk. Felolvasztjuk benne a csokoládét, belekeverjük a likőrt. Hideg vízbe állítjuk, és kihűtjük. A sűrű masszával összeragasztunk két-két kört. A maradék tortabevonó csokoládét a csomagolásán olvasható utasítás szerint felolvasztjuk, és félig belemártjuk a tallérokat. Megszórjuk csokoládéforgáccsal, rácsra tesszük, és hagyjuk megszáradni.