Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrüket. Ezután sóval ízesítjük. Paprikás, borsos lisztbe beleforgatjuk, majd az olajjal kikent tepsibe felsorakoztatjuk őket. Fele-fele arányban a kétféle sajtból annyit reszelünk, hogy teljesen elfedje a combokat. (Bátran szórjunk rá sajtot!!) A tejfölt összekeverjük 2-3 púpos evőkanál paprikás-borsos liszttel és a sajtra öntjük. Ezután fóliával letakarjuk, 45 percig 7-es fokozaton sütjük, amíg megpuhul a hús. (Ez villával könnyen ellenőrizhető). Ezután pedig levesszük a fóliát, és még 15 percig pirítjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre