Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. /Ne ijedjünk meg, hogy nincs benne a tojás sárgája, így is finom lesz./ A krémhez a 6 tojás sárgáját a porcukorral, 2 csomag vaníliás pudingporral és 7 dl tejjel sűrűre főzzük /én jénai edényben a mikróban szoktam főzni/. Ha kihűlt, hozzákeverünk 25 dkg margarint. A krém felét a kihűlt tésztára kenjük, rárakunk szorosan 20 dkg négyzet alakú háztartási kekszet. A másik adag krémbe elkavarunk 10 dkg olvasztott tejcsokoládét, és rákenjük a kekszre. A tetejét megszórjuk darált dióval, reszelt csokival vagy kókuszreszelékkel. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre