Elkészítés: A meghámozott narancsot, almát és főtt burgonyát kis kockára összevágjuk, összekeverjük. Cherry mártást öntünk rá (tartár, ketchup, cherry likőr keveréke). Hozzátesszük a tonhalkonzervet és összekeverjük.
A megtisztított sárgarépát és zellert zsülienre vágjuk. A zellert leforrázzuk ecetes vízzel (így nem fog megbarnulni).
A jégsalátát a tál aljára tépkedjük. Megszórjuk a sárgarépával és a zellerrel. Tehetünk rá ismét salátalevelet, zellert, sárgarépát. A salátaalapra kerül a tonhalas keverék.
A megtisztított garnélarákkal és a lazacszeletekkel díszítjük. Petrezselyemzölddel, citrommal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre