Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ismét segíthetjük a gyermekek felépülését - megérkezett Júlia és Júlio az Auchan áruházakba!

default user icon
MME
Advertisement
„Fedezd fel az adományozás örömét” szlogennel indult az Auchan idei karácsonyi jótékonysági kampánya. Akik a korábbi években az ünnepi időszakban az Auchan áruházaiban vásároltak, azok már biztosan találkoztak Júlióval és Júliával, a kedves kis plüsshód testvérpárral, akiknek a segítségével támogathattuk a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának, ismertebb nevén a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának a munkáját. A történet idén is folytatódik, de ez alkalommal rendhagyó formában, ugyanis a pihe-puha plüssök most életünk valódi hőseinek, az egészségügyi dolgozóknak a bőrébe bújtak.

Az Auchan idei plüsshód kampánya nem csupán az adományozás fontosságáról szól, de az orvos, mentős, ápoló és nővér egyenruhát viselő kis figurák arra is emlékeztetnek, hogy a járványhelyzetben is milyen emberfeletti teljesítményt nyújtanak az egészségügyben dolgozók, akiknek minden tisztelet kijár. Így természetes volt, hogy a játékok megvásárlásából származó összeg az előző évekhez hasonlóan ismét egy egészségügyi intézmény működését segíti majd. A gyűjtést most is a Tűzoltó utcai Gyermekklinika javára hirdette meg az Auchan, és a lelki gyógyulás jegyében ez alkalommal egy rehabilitációs játszótér megépítését tűzték ki célul.

 

Júlióval 2019-ben találkozhattunk először, abban az évben az összegyűlt adományból a Klinika egy életmentő beavatkozásoknál nagy segítséget nyújtó röntgenkép-erősítő berendezést vásárolt. A következő évben Júlióhoz csatlakozott kistestvére, Júlia, aki szintén nagy sikert aratott a vásárlók körében; a támogatásból egy újabb nagy értékű műszert, egy modern ultrahang készüléket szereztek be. Idén a testi felépülés mellett a lelki rehabilitációra kerül a hangsúly és az áruházlánc minden eladott plüsshód után 500 forinttal támogatja a klinikát a játszótér megvalósulásában.

A segítséghez nem kell mást tennünk, mint hazavinnünk egyet ezekből az édes kis egyenruhásokból, akikkel mindamellett, hogy egy jó ügyet támogatunk, még egy szerettünknek is örömet szerezhetünk. Júlio és Júlia csodás ajándék lehet akár a karácsonyfa alá is, jó üzenet a gyermekeinknek, akiknek az adományozás fontossága beépül az életükbe. A jótékonyságnak egy újszerű módja ez, amikor pusztán egy vásárlói döntéssel segítünk, ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a megfelelő helyre kerül az adományunk.

 

A kedves külsejű plüssök bársonyos bundájukkal és az adományozás jóérzésével is megmelengetik a lelkünket. Éppen ezért mindenkit arra biztatunk, hogy bátran emeljék le őket az Auchan polcairól, és csaljanak örömet mind a szeretteik, mind pedig a gyógyuló gyermekek arcára.

A szeretnivaló játékok már elérhetők és a készlet erejéig 1990 forintos áron megvásárolhatók az összes Auchan áruházban és online is

További infó ITT!

Ezek is érdekelhetnek

Friss