Elkészítés: A tésztához kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, és tovább verjük. Majd közékeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra sütjük, majd kihűtjük.
A pudingot a tejjel és a cukorral felfőzzük, langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A hűtőbe tesszük addig, míg a puding megdermed.
Kirakjuk gyümölcsökkel. 1 csomag színtelen zselatint 3 dl vízben 2 evőkanál cukorral feloldunk, kissé hűtjük. Amikor kezd kocsonyásodni, a gyümölcsök tetejére öntjük. Jól lehűtjük és fogyaszthatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!