Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajnálta a pénzt a parkolásra, inkább tilosban állította le milliókat érő autóját a sztárséf

default user icon
MME
A furcsa, néha bizony kimondottan nyers stílusáról elhíresült séf, Gordon Ramsay most parkolásával dühítette fel egy békés angol kisváros lakóit.

Az 57 éves szakács egy barátját, Paul Ainsworth-t látogatta meg a cornwalli Padstowban, ahol Paul egy Michelin-csillagos éttermet vezet. Ám ahelyett, hogy a fizetős parkolót használta volna, Ramsay egy parkolni tilos tábla alatt, a dupla záróvonalon tette le az autóját. A hírt egy brit Facebook-felhasználó osztotta meg egy rendszámfigyelő csoportban, ahol aztán a sztárséf kapott hideget-meleget. „A dupla sárga vonal nem számít, ha ilyen drága az autód” – jegyezte meg egy csoporttag.

Hogy megbüntették-e a séfet, nem tudni, de valószínűleg nem is igazán érdekli Ramsayt: csak az autója, egy Ferrari Purosangue több mint 135 millió forintot ér, így a büntetést biztosan gond nélkül kifizeti.

Angliában egyébként, csakúgy, mint a világ számos más pontján, a covid-járvány idején több csopor alakult azzal a céllal, hogy a vírus miatt vidékre költöző hírességekről osszon meg információkat. Ebben az időben ugyanis a nyüzsgő városokból sokan leköltöztek vidéki „második” otthonaikba, aminek azonban a helyiek egyáltalán nem örültek: féltették a nyugalmukat, és többnyire teljes joggal. Cornwall lakói körében is nagy felzúdulást keltett, amikor a sztárséf családjával együt beköltözött egy 4,4 millió fontot érő házba. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Gordon felbőszíti a lakókat a parkolásával: 2020 áprilisában Land Roverével parkolt szabálytalanul egy bolt előtt, amiért egy férfi dühös szavakkal illette a séfet, aki a szemtanúk szerint megőrizte hidegvérét a beszélgetés alatt.

Forrás: MailOnline 

(Borítókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

 

 

 

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss